Η Εταιρεία μας

Ιστορικό Εταιρείας μας

Η εταιρία μας είναι ενεργή από το 1960. Κατασκευάζουμε μοντέρνα κοσμήματα σε 18Κ χρυσό και λευκόχρυσο δεμένα με πολύτιμους λίθους . Τα κοσμήματά μας είναι φτιαγμένα με μεράκι στην κάθε τους λεπτομέρεια και χρησιμοποιούμε πολύ υψηλής ποιότητος πολύτιμους λίθους οι οποίοι συνοδεύονται απο πιστοποιητικό γνησιότητος και ποιότητος από Γεμμολόγο καθώς επίσης και απο Γεμμολογικά εργαστήρια του εξωτερικού ( GIA & HRD BELGIUM). Σε εμάς μπορείτε να διαλέξετε με εμπιστοσύνη το κόσμημα που σας ταιριάζει και σας αρέσει απο την πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων σε μονόπετρα, βέρες,δακτυλίδια,μενταγιόν και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία η παραγγελία.

Τα κοσμήματά μας ξεχωρίζουν απο την σφραγίδα και υπογραφή σχεδιαστή!!!

Dbjewels

Υπόβαθρο της εταιρείας

Η Εταιρεία μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1960. Κατασκευάζουμε κοσμήματα υψηλής ποιότητας σε χρυσό και λευκόχρυσο 18k δεμένα με Διαμάντια και Πολύτιμους λίθους υψηλής ποιότητας. Τα επί παραγγελία κατασκευασμένα κοσμήματα μας είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χαλάνε ποτέ, χάρη στον άριστο έλεγχο που διεξάγουμε πριν την αποστολή τους στους πελάτες μας ανά τον κόσμο.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Ελλάδα και τα τελευταία 3 χρόνια επεκτείνει τις υπηρεσίες της, εξάγοντας κοσμήματα παγκοσμίως, και έτσι έχει καταφέρει σήμερα το πελατολόγιο της να αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό μεμονωμένων πελατών καθώς και κοσμηματοπωλείων. Θεωρούμαστε μία πολύ ανταγωνιστική εταιρεία με λογικές τιμές χάρη στο γεγονός ότι λαμβάνουμε τις προμήθειες μας στις καλύτερες διεθνώς τιμές της αγοράς. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η δέσμευση μας να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε κάθε σας παραγγελία, κατανοώντας πάντα πόσο δύσκολη είναι μία παραγγελία κοσμημάτων μέσω διαδικτύου.

Κάθε κόσμημα κατασκευάζεται ξεχωριστά. Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής κοσμημάτων επί παραγγελία ή μπορείτε να επιλέξτε το κόσμημα που επιθυμείτε από τα ήδη υπάρχοντα στην συλλογή μας κοσμήματα. Εάν οποιοδήποτε από τα κοσμήματα που επιλέγετε δεν είναι διαθέσιμο, θα το κατασκευάσουμε για εσάς εντός 5-10 ημερών. Όλα τα σχέδια μπορούν κατασκευαστούν σύμφωνα με την προτίμηση σας και να δεθούν με οποιοδήποτε Πολύτιμο λίθο επιθυμείτε (ανάλογα με το σχέδιο).

Κάθε κόσμημα παρέχεται μαζί με πιστοποιητικό ποιότητας. Στόχος μας δεν είναι απλά η πώληση κοσμημάτων, αλλά η εκπλήρωση των επιθυμιών και των αναγκών σας. Τα κοσμήματα φτιάχνονται για την προσωπική σας έκφραση και υποστηρίζουμε κάθε έναν πελάτη μας προσωπικά έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε ακριβώς αυτό θέλει, αποφεύγοντας έτσι λάθη τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χάσιμο χρημάτων και χρόνου. Θέλουμε να κάνουμε τις αγορές σας μέσω διαδικτύου μία αξέχαστη εμπειρία. Πιο πάνω θα βρείτε τους συνδέσμους (links) σε ορισμένα από τα σχέδια μας σε δαχτυλίδια, μανικετόκουμπα, κλπ. … Ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος ενημερώνεται μηνιαίως με όλα τα νέα σχέδια. Ζητήστε μας να σας ταχυδρομήσουμε δωρεάν τον έγχρωμο κατάλογο μας.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς;

Άμεσος κατασκευαστής και σχεδιαστής Έμφαση στην ποιότητα και στο σχεδιασμό Μοναδική και μεγάλη συλλογή από πολύτιμους λίθους & κοσμήματα.Πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις ισχύουσες τιμές για την αγορά κοσμημάτων μέσω διαδικτύου!
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων (Βλ. πολιτική επιστροφής) Προσαρμογή μεγέθους (Βλ. πολιτική μεγέθους) Γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή , Δέσιμο λίθων, διαθέσιμες βάσεις σε χρυσό και λευκόχρυσο.

http://<script data-mid=”5044″ src=”https://scripts.bestprice.gr/pbadge.js” async=”true”></script><noscript><a href=”https://www.bestprice.gr”>BestPrice.gr</a></noscript>