Πληρωμές

Όλες οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται σε Ευρώ.

Για παραγγελίες μεγάλης αξίας ή παραγγελίες προϊόντων με κατάσταση διαθεσιμότητας

“Κατόπιν Παραγγελίας” ή ‘’3 – 10 εργάσιμες ημέρες’’,

ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 30%

Οι πληρωμές μέσω Paypal, πιστωτικών καρτών & αντικαταβολή είναι οι προτιμότερες. Οι παραγγελίες των οποίων οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal και πιστωτικών καρτών διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα!Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet.
Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συμβάλλει και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.

image001-1image002image010

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα Αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παραλαβή) και τραπεζική κατάθεση ή ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων. (Web banking). Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω τραπεζικής κατάθεσης είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μας ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail: dbjewels@otenet.gr).

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σας δίνεται ή επιλογή κατάθεσης και θα δείτε τον λογαριασμό που διαθέτουμε στην Τράπεζα Alpha Bank.

Απ΄ευθείας πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
(εώς 12 άτοκες δόσεις) μέσω ασφαλούς διακομιστή της ALPHA BANK. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Alpha Bank

 

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία πληρωμών της Alpha Bank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία πληρωμών της Alpha Bank, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Πληρωμή Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό που θα δειτε απευθείας μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία. Απλά ενημερώστε μας για την κατάθεσή σας ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή των προϊόντων.

Επώνυμο - Όνομα / Επωνυμία:
ΑΦΟΙ ΔΑΦΝΟΜΗΛΗ Ο.Ε. 

Alpha Bank
GR4701407690769002002000582   -  Αρ. Λογ.: 769 00 2002000582
EUR

Η διαβάθμιση διαμαντιών είναι υποκειμενική και οι κρίσεις εμπειρογνωμόνων μπορούν να διαφέρουν μεταξύ τους. Για τον λόγο αυτό κανένα γεμολογικό εργαστήριο ή κανένας κοσμηματοπώλης στον κόσμο δεν θα εγγυηθεί την διαύγεια ή τη διαβάθμιση ενός διαμαντιού. Συνεπώς, πριν να επιστρέψετε ένα αντικείμενο, πάρτε μία σοφή απόφαση εξετάζοντας την ποιότητα και την τιμή και συγκρίνοντας τες με άλλα τοπικά καταστήματα και έτσι θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει τις τιμές και την ποιότητα μας!

image011Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Εντός δέκα (10) Ημερών. Μπορείτε να επιστρέψετε το αντικείμενο που αγοράσετε εντός 10 ημερών κατόπιν παραλαβής του προκειμένου να λάβετε πίσω τα χρήματα σας.

Η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το μέγεθος έχει αλλάξει ή το οποίο έχει δεθεί, λυθεί ή τροποποιηθεί από τον πελάτη κατόπιν παραλαβής. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την αποστολή και την ασφάλιση του αντικειμένου. Η επιστροφή των χρημάτων ισχύει μόνο για την αξία του αντικειμένου. Δεν επιστρέφουμε χρήματα για κανένα ποσό το οποίο έχει καταβληθεί για αποστολή, προσαρμογή μεγέθους, αλλαγή κεφαλής ή οποιαδήποτε άλλη δεξιοτεχνία. Η επιστροφή χρημάτων επίσης δεν ισχύει για ειδικές παραγγελίες ή για οποιοδήποτε δαχτυλίδι μεγαλύτερο από μέγεθος 8 ή μικρότερο από μέγεθος 5.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε με ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα, καταστάσεις παραγγελίων και επιστροφές. Δεσμευόμαστε να απαντήσουμε στο email σας εντός 24 ωρών. Στείλτε μας το email σας στη διεύθυνση dbjewels@otenet.gr  Dafnomilis Bros Co.  Μπορείτε επίσης να μας τηλεφωνείτε Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 11 π.μ. και 6 μ.μ. στο τηλέφωνο +30-2103237494. Θα απαντήσουμε σε όλα τα emails που λαμβάνουμε ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο.