Αποστολές

Μέθοδος αποστολής:

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι:

Παραλαβή από το κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από την έδρα μας χωρίς καμία επιβάρυνση, καθημερινά Δευτέρα με Σάββατο ωράριο καταστημάτων.

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Αποστολή μέσω courier με χρεώσεις όπως περιγράφονται παρακάτω.

acsΟί αποστολές μέσω ACS ή ΕΛΤΑ παραδίδονται εντός 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον η παραγγελία σας είναι άμεσα διαθέσιμη. Σε περίπτωση που ή παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμη θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξή της. Συνήθως χρειάζονται απο 3 έως 10 εργάσιμες μέρες ανάλογα το κόσμημα.

Οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

H DB-Jewels σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας:
ACS A.E.E
On-Line στο site της εταιρείας http://www.acscourier.gr συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα “Αναζήτηση Δέματος”

ΕΛΤΑ Courier

On-Line στο site της εταιρείας  https://www.elta-courier.gr/search συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα “Αναζήτηση Δέματος”

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας

210 – 3237494 ή 6932262434 είτε με email : dbjewels@otenet.gr